VI ÄR NEXT SOLUTION

Om oss


Vill du sticka ut i mängden? Vill du ranka högst på Google? Vill du öka din försäljning? Då har du kommit rätt. På Next Solution har vi expertisen och verktygen för att hjälpa ditt företag att lyckas.

Next Solution är en digital marknadsföringsbyrå i världsklass. Vi är experter på stärka varumärken, digital marknadsföring, PR & Kommunikation och solid webbutveckling. Vi håller vad vi lovar och vill skapa mervärde för våra kunder. Med dina ideér och vår expertis kan ditt företag växa till sin fulla potential.

 

 

Vi arbetar med företag vi tror på

Vad vi brinner för

Vi vill skapa affärsnätverk och hjälpa företag att utvecklas med smarta och enkla lösningar.

Vad vi gör

Vi designar gedigna, smarta och unika digitala lösningar för ditt företag.

Hur vi tänker


På Next Solution drivs vi av gemenskap. Vi drivs av att erbjuda prisvärda lösningar till företag och se dem nå sin fulla potential. Vi drivs av att skapa nätverk för företag att växa i. Men framförallt drivs vi av att se företag lyckas.

Vi kommer inte bara berätta för dig hur vi jobbar – vi kommer uppmuntra dig att delta i processen. Genom att ge dig inblick i hur vi tänker – från konsultation till implementering – får du en tydlig bild av vår höga målsättning. Vårt team består av ambitiösa specialister som alla vill se din verksamhet lyckas. Vi är stolta över vår förmåga att fortsätta vara pålitliga och ansvarsfulla i en digital värld i ständig rörelse.

På Next Solution står vi fast vid mantrat vi myntade vid uppstart – vi ska leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder, imponera med elegant design och intelligenta lösningar, samt inte nöja oss förrän kundens försäljning har ökat. Tack vare vårt teams mångfaldiga expertis har vi både bredden och djupet som krävs för att leverera precis det varje kund behöver.

Vi hjälper dig att bygga ett starkt digitalt varumärke och vi kommer se till att du får en bra placering på internet. Vi är med hela vägen. Vi är löjligt passionerade. Vi är Next Solution.

Teamet

Teo Fagerström

Säljchef

 

Mitt namn är Teo och jag letar alltid efter nya vägar att få företag att växa. Det enda kravet jag har på dig som kund är att du ska vara beredd på att expandera! Vi är små nog att vara personliga och stora nog att vara progressiva.

Alexander Sandvik

SEO-specialist

 

Mitt namn är Alexander och jag är ansvarig för leveransen av din sökmotoroptimering. Om du väljer att arbeta med oss på Next Solution kan du förvänta dig mycket goda resultat från vår SEO.

Joel Lavrell

Content Manager

 

Mitt namn är Joel och jag är ansvarig för leveransen av det organiska innehållet på din hemsida. På Next Solution kan du räkna med content som är framarbetat för att engagera men som också överensstämmer med varumärkets tonalitet och metoder.

Tova

Google Ads Specialist

 

Mitt namn är Tova och jag kommer direkt från Google där jag arbetat som Google Ads specialist. Min uppgift är att ta ditt företags digitala marknadsföring till nästa nivå med hjälp av min expertis inom datadriven marknadsföring.

Neda Sahlström

Projektledare

 

Mitt namn är Neda och jag är projektledare. Min roll är att ta fram de bästa tänkbara lösningarna till just ditt företag. Jag har gedigen erfarenhet från kommunikation och marknadsföring och ser verkligen fram emot att hjälpa ditt företag att lyckas.