HYDROPOOL

 

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder.


 

Vårt uppdrag

Hydropools mål är att bli störst inom sin genre på spabad och swimspa. Efter att de ökat sin digitala närvaro på sociala medier i 2020 ville de även öka sin synlighet på fler stora plattformar. Det var där vi kom in.

FöregåendeNästa

Betald annonsering i Sociala Medier

Vi påbörjade detta spännande arbetet i 2020 med målsättningen att öka Hydropools närvaro på olika sociala medier. Vi använde oss av både sponsrat och organiskt innehåll som vi kontinuerligt uppdaterade för att skapa leads.

Klickkostnad

2KR

Leadskostnad

75KR

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder

Webbutveckling/Page Speed

I början på året tog vi ett helhetstag kring Hydropools marknadsföring där vi bl.a såg att hemsidan var fruktansvärt långsam. Detta såg vi som ett problem vi behövde åtgärda omgående och byggde om backend och idag har dem en riktigt snabb hemsida med riktigt bra page speed.

“Med Next Solution kan vi alltid förlita oss på att få bästa möjliga leverans i varje kanal allt ifrån leads från facebook annonseringen, ökad synlighet på Google, utmaningar med alla affärssystem och kopplingar att ha allt på ett och samma ställe sparar både tid och pengar. När vi nu närmar oss 2 års samarbete så är vi supernöjda”.

 

– Niclas Janzén – VD

Vad händer nu?

Med en tydlig bild av Hydropools framtid har vi tagit in hela teamet för att skapa en gemensam och effektiv marknadsstrategi. På Next Solution är vi fast beslutna om att befästa Hydropools position som marknadsledande.

Hydropool är ett premiummärke där vårt team kommer att se till att företaget tillsammans med Hydropool blir det självklara valet när du vill ha ett spabad eller swimspa av högsta kvalitet.