MARTIN KEY

 

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder.


 

Vårt uppdrag

Martin Key är ett exklusivt klädesmärke som säljer specialdesignade skor och jackor av finaste läder. Vår första uppgift blev att lägga en solid grund för företagets framtid. Av den anledningen byggde vi om hela den befintliga hemsidan med målsättningen att den nya hemsidan skulle andas samma höga kvalitet och exklusivitet som varumärket. Vi ville skapa en elegant hemsida, trots ett innehåll med många tunga filmer och bilder.

FöregåendeNästa

Webbutveckling / Pagespeed

På en hemsida med mycket tungt innehåll finns risken att sidans laddningshastighet blir långsam och besökare lämnar sidan. Innan vi tog vid befann sig hemsidan i ett kritiskt skede med alarmerande pagespeed. Efter att vi överkommit de tekniska hinder som fanns har sidan nu maximal pagespeed på 100/100. Bra pagespeed är grundläggande för att hemsidan ska fungera optimalt och för att lyckas med SEO-arbetet.

“Min upplevelse är att Next Solution med sin breda expertis och erfarenhet har vad som krävs för att lyckas inom e-handel. Vi har arbetat tillsammans i många år och jag kan varmt rekommendera Next Solution. De håller verkligen vad de lovar”.

 

– Mikael, Martin Key

Vad händer nu?

Efter att vi byggt en stabil grund och en helt ny hemsida blir nästa steg att skapa en stark webbplatsauktoritet. Arbetet kring en helt ny hemsida kan liknas vid en nyanställd på ett företag. Som nyanställd behöver du connecta med andra anställda på företaget för att kunna utföra ditt arbete, på samma sätt behöver vi knyta kontakter åt hemsidan för att etablera en auktoritet.

Vi behöver skapa rätt förutsättningar för att kunna knyta relevanta sökord till hemsidan i förlängningen. Det är en stor utmaning att få synlighet på en konkurrenskraftig marknad. Därför behöver vi börja med att stärka hemsidans länkprofil innan vi kan sikta på höga placeringar i sökresultaten.

Martin Key är ett exklusivt klädvarumärke vilket betyder att konkurrensen är hård. Men vi känner oss självsäkra tack vare våra tidigare prestationer och vi är extremt peppade på den här utmaningen.