Snusnetto

 

Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder.


 

Vårt uppdrag

Snusnetto säljer snus till bra priser online. Vår målsättning för Snusnetto har varit att bli en av de största aktörerna på den svenska marknaden. Vi har således lagt allt fokus på att öka organisk synlighet på Google.

Föregående

SEO

Till en början optimerade vi breda söktermer såsom "snus", "snus gratis frakt", "billigt snus" osv. Det gjorde att den organiska trafiken till hemsidan ökade avsevärt. Den stora utmaningen blev sedan att bredda Snusnettos länkprofil, vilket var svårt då Snusnettos verksamhet är tobaksförsäljning. Av den anledningen kan vi inte bygga länkar på samma sätt som vi vanligtvis gör, men det var en utmaning vi gladeligen tog oss an.

Nya användare

+250%

2019

2020

Nya Användare

+105%

Februari 2020

Februari 2021

VI TROR PÅ LÅNGSIKTIGA RELATIONER MED VÅRA KUNDER

Intäkt – SEO

TRANSACTIONS

REVENUE

+159%

2019

+168%

2020

TRANSACTIONS

REVENUE

+160%

+191%

Februari 2020

Februari 2021

“Next Solution lovade att vi skulle nå våra mål i tid och de höll alla löften. Bra leverans och raka besked, vi är jättenöjda med resultatet”.

 

– Bo Lindblom – Store Owner Snusnetto.com

Vad händer nu?

Efter att vi lyckats driva många av de viktigaste sökorden blev fokus att skapa rätt miljö på kategori- och produktnivå ur ett SEO-perspektiv. Vi ser enorm potential för Snusnetto med de här SEO-projekten.

Snusnetto är en mindre spelare på en marknad med stora, etablerade aktörer. Trots detta har Snusnetto lyckats ta flera marknadsandelar från de större spelarna. Tack vare ett lyckat samarbete mellan Next Solutions team och Snusnetto har vi visat de stora fiskarna att Snusnetto är en spelare att räkna med.