VI ÄR NEXT SOLUTION

Digital
Marknadsföring

VI BERÄTTAR INTE BARA HUR MAN GÖR
VI VISAR ÄVEN HUR MAN GÖR.


BRIEF:

Syns du inte, så finns du inte – så ser sanningen ut för företag i dagens digitala era. Små som stora företag behöver en digital närvaro för att nå ut till sina kunder och kunna växa. Med hjälp av digital marknadsföring kan du kommunicera med kunderna där de befinner sig. På Next Solution hjälper vi dig med lösningarna inom digital marknadsföring för att ta ditt företagande till nästa nivå. Här nedan listar vi våra områden av expertis inom digital marknadsföring!

VÅRA TJÄNSTER BESTÅR UTAV BL.A:


TJÄNSTEN I DETALJ:

Sökmotoroptimering, sökmotormarknadsföring och sociala medier. Hur har dessa betydelse för ditt företagande och vad har de gemensamt? SEO (sökmotoroptimering) kan ses som den långsiktiga investeringen i din digitala närvaro. Med SEO jobbar man med en rad olika delar, både tekniskt och synligt, för att optimera din hemsida.

SEM, sökmotormarknadsföring, eller betald annonsering, kan användas mer kortsiktigt, för att uppmärksamma en kampanj eller locka besökare till en ny hemsida. Genom att köpa annonser på Google och på så vis driva trafik till hemsidan når du ut till många.
En närvaro på sociala medier är också av stor vikt idag. Du kan som företag snabbt och lätt nå ut till en stor publik genom att dela relevant och värdefullt content som användarna sedan delar vidare åt dig. Det är detta vi kallar för organisk spridning. De här tre delarna är viktiga på var sitt sätt, och en kombination av de tre har visat sig vara mest lönsam.

Donec leo ex, efficitur eu metus mollis, varius luctus nibh. Maecenas rhoncus tincidunt eros sed posuere. Quisque sit amet eros commodo, vulputate mauris sed, volutpat sapien.

SEO:

  • Sökmotoroptimering, sökmotormarknadsföring och sociala medier. Hur har dessa betydelse för ditt företagande och vad har de gemensamt? SEO (sökmotoroptimering) kan ses som den långsiktiga investeringen i din digitala närvaro. Med SEO jobbar man med en rad olika delar, både tekniskt och synligt, för att optimera din hemsida.
  • SEM, sökmotormarknadsföring, eller betald annonsering, kan användas mer kortsiktigt, för att uppmärksamma en kampanj eller locka besökare till en ny hemsida. Genom att köpa annonser på Google och på så vis driva trafik till hemsidan når du ut till många.
    En närvaro på sociala medier är också av stor vikt idag. Du kan som företag snabbt och lätt nå ut till en stor publik genom att dela relevant och värdefullt content som användarna sedan delar vidare åt dig. Det är detta vi kallar för organisk spridning. De här tre delarna är viktiga på var sitt sätt, och en kombination av de tre har visat sig vara mest lönsam.

SEM:

  • Hur kan man som företag arbeta med SEM idag? Sökmotormarknadsföring är ytterligare en del i SEO-arbetet. SEM passar allra bäst i samband med ett gediget SEO-arbete. Sökmotoroptimeringen gör att Google gillar ditt innehåll och sökmotormarknadsföringen gör att besökarna hittar din hemsida. SEM är ett effektivt sätt att synas lite extra under en kort period, där du antingen betalar per antal klick, eller per antal sidvisningar.
  • Om du har ett nystartat företag eller en ny produkt och vill driva extra trafik så är SEM en god idé. Problemet är bara att utan ett SEO-arbete parallellt kommer inte längre besökare att hitta dig efter att den betala annonsperioden är slut. Därför behövs både SEO och SEM.

Marknadsföring i sociala medier:

  • Varför är det viktigt att synas på sociala medier ur ett företagsperspektiv? Nästan 90% av svenskarna från 16 år och uppåt uppger att de använder sociala medier dagligen i någon utsträckning. Så om du på ett enkelt och effektivt vill nå dina kunder där de befinner sig så är marknadsföring i sociala medier ett bra komplement till SEO och SEM. Marknadsföring i sociala medier är en annan typ av digital marknadsföring som har exploderat de senaste åren.

  • Här har du möjlighet att nå en väldigt snäv målgrupp genom att rikta enskilda inlägg till en viss grupp av människor. Ihop med ett gediget SEO-arbete och en period av SEM kan marknadsföring i sociala medier hjälpa ditt företag att nå ut till betydligt fler. På Next Solutions är vi experter på att kombinera de tre och på så vis optimera din synlighet på nätet.